Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2008

Τσίπρας: Ο νέος ηγέτης είναι εδώ!

Δε καταλαβαίνω γιατί πολεμάνε τόσο πολύ τον Τσίπρα.

Είναι ένας ακόμα από τους ηγέτες που αξίζει αυτή η χώρ‘”…–—¡” ¡- ”’Õ≈ƒ—…œ ≈’—Ÿ–¡⁄ «” ¡—…”‘≈—¡”-”’Õ≈Õ‘≈’Œ«α.

Οκ δεν έχει προτάσεις, πολιτικό πρόγραμμα και στερείται ρεαλιστικής προσέγγισης της πραγματικότητας, όπως και κάθε «σωστός» αριστερός.

Αλλά, εδώ η αξιωματική αντιπολίτευση έχει παρόμοια προβλήματα, που υποτίθεται θα κληθεί να κυβερνήσει κάποια στιγμή τη χώρα(λέμε τώρα…) το κόμμα του περιστασιακού 5% είναι το πρόβλημα; Άλλωστε θα κληθεί να αποδείξει τίποτα,ποτέ; Αν δε χρειάζεσαι να τα αποδείξεις, ότι θές λες.

Αλλά γιατί διαμαρτυρόμαστε;

Άλλωστε δεν είμαστε η χώρα με τους περισσότερους τραγουδιστές. ηθοποιούς και μια σειρά ανεπάγγελτους (κάποιοι είναι ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης) για επαγγελματίες πολιτικούς;

Μήπως ξεχνάμε ότι στη βουλή έχουμε διάφορες Ξανθιές, και στα δύο κόμματα που περισσότερο απασχολούν για άλλες ικανότητες τους και όχι για την πολιτική σκέψη τους;

1poa22aΆλλωστε ο Τσίπρας βγήκε με το σπαθί του (και όχι βάση της συσχέτισης του σπαθιού με κάτι άλλο από το γνωστό ανέκδοτο) αν και βοήθησε το δαχτυλίδι.

Και στο κάτω κάτω αρκετούς ψηφοφόρους παρέσυραν με το τσίρκο και τα γκομενάκια τα μεγάλα κόμματα, καιρός να αντιστραφεί το κλίμα.

 

 

Τι;

Θα βοηθήσει να ξαναχάσει το ΠΑΣΟΚ τις εκλογές;

Αυτό είναι πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ, όχι του Τσίπρα και του δεν-θυμάμαι-όλο-το-μακρυνάρι-Συνασπισμού.