Τετάρτη 9 Απριλίου 2008

Ντόπινγκ Εθνικής Υπέρβασης

Η φασαρία με την ντόπα των αρσιβαριστών βοήθησε σύσσωμο το Ελληνικό έθνος να κάνει μια τρομακτική υπέρβαση, που περνάει όμως απαρατήρητη από το σύνολο του ελληνικού τύπου κυρίες και κύριοι!

ΝΑΙ!

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ !!!

(Ντοπαριστές των λαών, Κινέζοι!)

Δευτέρα 7 Απριλίου 2008

Δεν τον πάω…

…τον Θανάση Λάλα.

Δεν τον γούσταρα από τη πρώτη στιγμή που άρχισα να τον θυμάμαι με το ηλίθιο βλέμμα και το κόκκινο γυαλί του να αποκτάει άποψη για κάθε θέμα και να προ υφαίνει τον τύπο του δημοσιογράφου που δεν μένει πίσω από την είδηση αλλά παρεμβαίνει σ’αυτήν . Ακόμα ένας ατάλαντος που κάνει καριέρα πουλώντας μούρη και την ιδέα να βγαίνει φωτογραφία μαζί με τον συνεντευξιαζόμενο του, λες και η είδηση είναι που πήρε συνέντευξη και όχι η συνέντευξη καθαυτή. Στο κάτω κάτω αυτό που μένει είναι ότι εμείς οι υπόλοιποι μαλάκες κάναμε πλούσια την πρώην γκόμενα του Άννα –ξέρω να τα παίρνω από την ΕΡΤ-Δρούζα.

Τώρα έβγαλε με χρονική καθυστέρηση το free press FAQ κάνοντας το λογοπαίγνιο με την γνωστή αγγλική λέξη και έγινε και θέμα. Σιγά τα ωά ρε μεγάλε. Μια διαφημιστική ρεκλάμα έκανες, άσε που σε πρόλαβαν η Athens Voice και η LIFO. Και σιγά την πρωτοτυπία όταν μας ταΐζεις κατεψυγμένα αποφθέγματα από αρχαίες συνεντεύξεις σου που αν δεν είχε πληρώσει ο Λαμπράκης στην προηγούμενη δουλειά σου σιγά μην έκανες.

Άλλωστε τον δημοσιογράφο δεν το κάνει το όνομα του αλλά το όνομα του μέσου που δουλεύει φίλτατε…

Ρώτα και τον Χατζηνικολάου.